Moni tunnettu kasvo paljasti rakkaan paikkansa

Mikä on sinulle #rakaspaikka, jonka haluat säilyttää myös tuleville sukupolville? Suomen World Visionin ilmastokampanjan kysymykseen vastasi moni tunnettu suomalainen. Rakkaan paikkansa paljastivat muun muassa Paola Suhonen, Tomi Björck ja Pekka Hyysalo.

Kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Vision haastaa ilmastokampanjassaan kaikki mukaan julkaisemaan kuvan rakkaasta paikasta, jonka haluaa säilyttää tuleville sukupolville.

Tärkeän asian puolesta mukaan lähtivät mm. taiteilija Paola Suhonen, ravintoloitsija Tomi Björck ja FightBack-yrittäjä Pekka Hyysalo.

Paola Suhosen rakas paikka on Itä-Helsingissä. Hän haluaa säilyttää lapsuutensa ja nuoruutensa rantaniityt myös tuleville sukupolville.

– Kuvan paikka on minulle rakas, koska olen viettänyt siellä paljon aikaa lapsuudessa ja nuoruudessa. Itä-Helsingin Kallahden rantaniityt ovat täynnä muistoja. Menen sinne yhä mielelläni nauttimaan luonnosta.

Tomi Björck julkaisi Insta-tilillään kuvan Australian Seal Rocks Baystä, jossa hän viihtyy perheensä kanssa.

– Paikka on minulle rakas, sillä siellä voin nauttia merestä ja luonnosta. Haluan tarjota lapsilleni turvallisen ja luontoa kunnioittavan tulevaisuuden.

Pekka Hyysalo julkaisi kuvan kesämökin rannastaan.

– Tyyni kesämökin ranta on minulle rakas paikka, jonka tahdon säilyttää myös tuleville sukupolville sinne sijoittuvien tuhansien muistojen tähden.

Kuvan rakkaasta paikastaan julkaisivat sosiaalisessa mediassa  mm. toimittaja  Kimmo Ohtonen, näyttelijä Tero Tiittanen, yrittäjä Noora Fagerström, vastuullisuusvaikuttaja Saranda Dedolli sekä valokuvaaja Fiia Ketonen.

#rakaspaikka on osa Suomen World Visionin ilmastokampanjaa, joka muistuttaa ilmastokriisistä ja nostaa esiin ilmastotyötä kehittyvissä maissa sekä ilmastokriisin vaikutuksia lasten oikeuksiin. Kehittyvissä maissa ilmastonmuutos vaikuttaa miljoonien lasten elämään jo nyt. Se uhkaa esimerkiksi ruuan ja puhtaan veden saatavuutta. Nälkä, jano tai erilaiset luonnonkatastrofit pakottavat yhä useamman perheen jättämään oman rakkaan kotiseutunsa.

Haastamme sinut mukaan! Mikä on sinulle #rakaspaikka, jonka haluat säilyttää myös tuleville sukupolville? Lisää kuva/video rakkaasta paikastasi, tägää meidät mukaan ja lisää hashtagit #rakaspaikka #suojeleilmastoa.

Suomen World Vision

Paola Suhosen rakas paikka ovat Itä-Helsingin rantaniityt.

Vastaa