Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus LähiTapiolalle – Erityiskiitos nuorten hakkeritaitojen kanavoinnista yhteiskunnan hyväksi

Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus jaettiin LähiTapiolalle Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaarissa 24.11. LähiTapiola on nostanut esiin tietoturvaa aktiivisesti ja positiivisesti. Se on myös ollut tärkeä yhteiskunnallinen tietoturvavaikuttaja.

Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus myönnettiin LähiTapiolalle ansiokkaasta yhteiskunnallisesta aktiivisuudesta tietoturva-alalla. Tunnustuksen vastaanotti LähiTapiolan vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaarissa.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen jakama tunnustus esimerkillisestä tietoturvaa edistävästä työstä jaettiin nyt kuudetta kertaa.

LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä kommentoi tunnustusta näin:

”Tietoturvallisuudesta on muodostumassa yksi yritysten kilpailueduista, ja se on erittäin tärkeä osa yritysten vastuullisuutta. Tietoturvalla ei ole päätepysäkkiä, siksi toiminnan aktiivinen kehittäminen on meille tärkeää. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja sekä malleja, jotta luottamus säilyisi  asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme sekä omistajien keskuudessa. On tärkeää tuoda tietoturvaa esiin positiivisuuden kautta. Erityisesti Bug Bounty -ohjelmamme, Hack Day -hakkeripäivät ja yhteistyömme valkohattuhakkereiden kanssa ovat jatkossakin tärkeässä roolissa. Nämä ovat mahdollistaneet hyvän turvallisuuskulttuuriin rakentamisen LähiTapiola-ryhmässä ja olemme todella ylpeitä saamastamme Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksesta.” 

Kyberturvallisuuskeskuksen ylijohtaja Sauli Pahlman tiivistää tunnuspalkinnon perusteluja seuraavasti:

”LähiTapiola on tehnyt ansiokasta työtä tietoturvaosaamisen kehittämiseksi niin omassa organisaatiossaan kuin koko Suomessa. Esimerkiksi sen Bug Bounty -ohjelmat ovat kannustaneet uusia osaajia tietoturva-alalle. Erityisen hienoa on, että ohjelmat ovat saaneet monet nuoret kanavoimaan hakkeritaitojaan yhteiskunnan hyväksi. Tietoturvasta huolehtiminen on meidän kaikkien vastuulla, mutta myös osa yritysten yhteiskuntavastuuta. Hyvä turvallisuuskulttuuri näkyy lopulta kaikille.”

Tietoturva 2021 -virtuaaliseminaari järjestettiin 24.11.2021. Tapahtumaan oli ilmoittautunut lähes 2000 osallistujaa.

Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustus jaettin LähiTapiolalle. Kuvassa palkinnon luovuttaja Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa ja tunnustuksen vastaanottaja LähiTapiolan vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja sekä tilaisuuden juontaja Miikka Salonen Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta.

Kuvassa Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuksen vastaanottaja LähiTapiolan vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja, tunnustuksen luovuttaja Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa sekä Tietoturva 2021 -seminaarin juontaja Miikka Salonen Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta.

Traficom

Vastaa