“Euroviisujen voittaja on jo varma” – Vedonlyöjät uskovat Ukrainan murskavoittoon

Iso-Britannia, Ruotsi ja Italia jakavat muut mitalisijat. Suomi ja The Rasmus jäämässä finaalin kärkikymmenikön ulkopuolelle.

Ukrainaa edustava Kalush Orchestra on ylivoimainen ennakkosuosikki voittamaan Euroviisut, uskovat vedonlyöjät. Vedonlyöntiyhtiö Unibetilla Ukrainan voittajakerroin on vain 1,33, kun kakkossuosikki Isolla-Britannialla se on jo 7,50. 

Voittajavetojen kolmossuosikin paikkaa kertoimella 10,00 jakavat Ruotsi ja isäntämää Italia. Kärkinelikko näyttäisi menevän menojaan, sillä seuraavina olevista maista Espanjan kerroin on jo 19,00 ja Puolalla peräti 41,00.

Vedonlyöjien usko Ukrainan voittoon on vain kasvanut finaalin lähestyessä. Maaliskuussa kerroin maan viisuvoitolle oli vielä 2,30. Torstaina sama kerroin oli 1,50, ja nyt vain 1,33.

– Tällainen kerroinmuutos selittyy sillä, että juuri nyt raha liikkuu lähes yksinomaan Ukrainan voitolle. 1,33 on jo historiallisestikin Euroviisuissa niin pieni voittajakerroin, että käytännössä kilpailun voittaja on jo varma, kommentoi Unibetin emoyhtiö Kindred Groupin Suomen GM Antti Tikka.

Semifinaaliveto ei säväyttänyt: The Rasmus jäämässä kärkikymmenikön ulkopuolelle

Suomea Torinossa edustava The Rasmus ei kerää vedonlyöjien luottoa, vaikka Suomen voittajakerroin putosikin hieman torstain semifinaalin jälkeen. Suomen kerroin on tällä hetkellä 151,0, kun vielä ennen semifinaalia se oli 201,0.

Voittajakertoimien valossa Suomen uskotaan jäävän lauantain finaalissa sijoille 11.–15.

– Vaikka kerroinvaihdos 201:stä 151:een voi kuulostaa isolta, tarkoittaa se voittajavedoissa hyvin maltillista muutosta. Meidän kertoimissa Suomi oli menossa selvästi finaaliin, ja näin kävikin. The Rasmuksen semifinaaliveto antoi vedonlyöjille viestin, että kaikki menee pitkälti odotusten mukaan, eikä valitettavasti mitään suurta hyppyä esimerkiksi viiden parhaan joukkoon ole odotettavissa, Kindred Groupin Antti Tikka ennustaa.

Unibet

Aikuisten pelaamisesta

Jos olet enemmänkin kiinnostunut aikuisten pelimahdollisuuksista onnenpelien parissa, tsekkaa kasinotarjoukset.com sivuston tarjoukset.

Vastaa