Tietokirjaraati ruotii uutuuskirjoja Turun Kirjamessuilla

Perinteinen Tietokirjaraati arvioi viittä ajankohtaista tietokirjaa Turun Kirjamessuilla lauantaina 2. lokakuuta. Kirjoja arvioivat Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu, kirjailija Niina Repo ja kulttuurihistorian professori Hannu Salmi. Raadin juontaa Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen. Tietokirjaraadin järjestävät Suomen tietokirjailijat ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Turun Kirjamessujen ajankohtaisteemana on tänä vuonna Tiedon murros. Messuilla nähdäänkin runsaasti tietokirja-aiheista ohjelmaa. Keskusteluissa pohditaan esimerkiksi tieteen sananvapautta, nykypäivän informaatiotulvaa sekä valeuutisten syntyä ja tunnistamista.

Suomen tietokirjailijat ry:llä on Turun Kirjamessuilla oma osasto A/53. Osastolla voi mm. tutustua yhdistyksen toimintaan sekä saada tietoa yhdistyksen apurahoista ja jäseneksi liittymisestä. Osastolla voi myös osallistua tietovisaan ja voittaa uutuustietokirjoja.

Tietokirjaraati Turun Kirjamessuilla

Lauantaina 2.10.2021 klo 14.45–15.20 Tieto-lavalla
Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Raadissa ovat Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu, kirjailija Niina Repo ja kulttuurihistorian professori Hannu Salmi. Juontajana Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Suomen tietokirjailijat ry

Vastaa