Sopiva pelastusliivi on elintärkeä turva uimataidottomalle lapselle vesillä ja veden äärellä

Vesillä liikuttaessa tai leikittäessä veden läheisyydessä lapsen turvallisuuden takaa sopivan kokoinen ja oikeanlainen pelastusliivi. Helly Hansen on suunnitellut lasten pelastusliivit lasten ehdoilla niin, että niillä on mukava olla. Liiviä ei myöskään tarvitse riisua, vaikka narraisi kaloja laiturilla vatsallaan. 

Helly Hansenin lasten pelastusliivejä on kolmessa eri koossa. BABY SAFE+, KID SAFE+ ja JR SAFE+ ovat suunniteltu lapsen muuttuvat mittasuhteet huomioiden. Lapsilla on isompi pää suhteessa vartaloon kuin aikuisilla, minkä vuoksi lasten pelastusliiveihin tarvitaan erilainen muotoilu. Helly Hansen on kehittänyt lasten pelastusliivejä vuodesta 2003 hyvin vertailutuloksin.

Tuotekehityksen tuoreimpana ominaisuutena liiveissä on epäsymmetrinen muotoilu. Sen ansioista liivi kääntää veden varaan joutuneen lapsen oikein päin tehokkaasti, ja takaa että lapsen nenä ja suu palautuvat veden pinnalle riittävän nopeasti. Liivi sulkeutuu viistosti vetoketjulla; napakan istuvuuden takaa soljella suljettava säätövyö. Liivin takaosa luo hyvän tuen lapsen päälle. Niskassa on kestävä kahva, jonka avulla lapsen voi hätätapauksessa nostaa vedestä. Liivin etuosassa on tasku lapsen pikku aarteille. Kaikki kovat soljet ovat sijoitettu niin, etteivät ne paina.

Helly Hansen

Vastaa