Sisällönkirjoittamisesta

Jos me aloitimme kirjoittamisen erilaisiin julkaisuihin jo 80-luvulla ja olemme jatkaneet siitä lähtien, voit luottaa, että me kirjoitamme kyllä paljon viikoittain.

Digitaalisen tuotantomme lisäksi kirjoitamme myös viikoittain kaupunkilehteemme eli teemme säännöllisesti uutisisältöjä, haastattelemme ihmisiä ja käymme mm. ajamassa autoja testi artikkeleita varten.

Samalla sabluunalla

Sisällönkirjoittamisessa nettisivustoille meillä on sisäisiä ohjeistuksia, joihin olemme päätyneet viimeisten parin vuoden aikana tekemiemme sisältöartikkeleiden myötä. Asiakkaitamme ovat olleet niin kotimaiset kuin kansainväliset yhtiöt, jotka haluavat suomalaisia asiakkaita.

Olemme tuottaneet sisältöä niin sosiaalisen median kanaviin kuin kotisivuille – pieniä kokonaisuuksia ja isoja kampanjoita.

Asiakasta auttaen – tiedonetsijää auttaen

Samalla kun autamme asiakastamme, pyrimme auttamaan asiakkaan asiakasta, eli sitä tiedon etsijää, joka haluaa kysymykselleen vastauksen tai tarpeelleen vastineen. Mitä paremmin me teemme työmme yhteistyössä asiakkaan kanssa, sitä paremmin asiakkaan tieto löytyy internetin loppumattomasta tietolaarista.

Samalla kun me tuotamme viikoittain uutta sisältöä. me myös opimme uutta ja sitä uutta oppien pystymme jatkossakin tuottamaan toimivia digitaalisia palveluita sekä vanhoille olemassa oleville asiakkaille ja uusille vielä tuntemattomille asiakkaillemme.

Vastaa