Ilmoittautuminen Avoimet Puutarhat -tapahtumaan jatkuu

Toukokuussa vihreät peukalomme saavat aikaan monenlaista näkyvää kasvukauteen heräävässä puutarhassa. Nyt on myös aika irrottautua hetkeksi pihatöistä ja ilmoittautua mukaan 20. kesäkuuta järjestettävään Avoimet Puutarhat -tapahtumaan. Ilmoittautuminen jatkuu 24. 5. asti.

Avoimet Puutarhat järjestetään kymmenennen kerran, ja sitä juhlitaan ympäri Suomea vierailemalla mielenkiintoisissa ja omannäköisissä puutarhoissa. Päivän yhteisenä eurooppalaisena teemana on: Opitaan yhdessä puutarhassa! Teemapäivänä puutarhat avautuvat klo 12- 17. Etukäteen niihin voi jo tutustua www.avoimetpuutarhat.fi -sivuilla. Samoilla sivuilla voi ilmoittaa oman puutarhansa mukaan luomalla oman profiilin.

Myös kotisohvalla

Yleisön pyynnöstä on mahdollisuus osallistua lisäksi Avoimet Puutarhat Kotisohvalla -versioon, jossa vajaan 10 minuutin videolla voi esitellä puutarhaansa yleisölle Youtube-kanavan kautta. Puutarhojen virtuaaliesittelyihin voi tutustua varsinaisen tapahtuman jälkeen heinäkuun loppuun asti. Videoesittely lähetetään WeTransfer-palvelulla osoitteeseen niina.oinonen@puutarhliitto.fi 1.6. mennessä.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Ljudmila ja Nikolai Borisoffin puutarhasäätiöt sekä Kotipuutarha-lehti ja Kekkilä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen Rendez vous aux Jardins -verkoston kanssa.

Puutarhaportin takaa löytyy kiinnostavia yllätyksiä ja uusia tuttavuuksia sunnuntaina 20.6. klo 12- 17.

Vastaa